Αποστολή & Παράδοση
‘Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο βήμα Παράδοση. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τόποι Παράδοσης
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα bioagrodex.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό.

Κόστος Μεταφορικών
Tο κόστος ανέρχεται σε 2.50€ για όλη την Ελλάδα.Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2€. Για το εξωτερικό ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις.

Χρόνος Παράδοσης
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα bioagrodex.gr, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης. Μέσος χρόνος παράδοσης σε όλη την Ελλάδα 2-3 εργάσιμες ημέρες.Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail που δείχνει που περιλαμβάνει το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, το προς πληρωμή ποσό και την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής. Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, πατήστε το Εξέλιξη Παραγγελίας.

Επιστροφές προϊόντων
Επιστροφές προϊόντων δε γίνονται δεκτές , διότι πρόκειται για τρόφιμα και τηρούμε όλους τους όρους υγιεινής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την παραλαβή των προϊόντων μας , ύστερα από επιστροφή από άγνωστο παραλήπτη, καθώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς διαδικασία και επεξεργασία τυχόν έχουν υποστεί από τρίτους.